Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Luleå gymnasieskola

Stort utbud av program och idrottsutbildningar på Luleå gymnasieskola

Nio av tio gymnasieungdomar i kommunen väljer Luleå gymnasieskola som också lockar ungdomar från andra kommuner. 2400 elever samlas i ett modernt campusområde i centrum av staden.

Skolan erbjuder många program bland annat spetsutbildning i matte och gymnasiesärskola.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Luleå gymnasieskola

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Bygg o anläggning 2013-07-29   Frida Hej jag undrar vad antagnings poängen för Bygg och Anläggnings programmet var förra året och om man kan kombinera måleri och plattsättning eller om man måste gå separata inriktningar då. Tack ...
0 hejsan 2010-01-27   tina jag undrar om man tar barn och fritid är det då att man kan börja jobba på dagis??. sen så undrar jag om utbildningen är 3 år och sen så kan man börja jobba eller ska man gå någon mer linje ef...
Sida:
1


Luleå gymnasieskola
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin