Lichron Teknikgymnasium Gnosjö

Välkommen till Lichron Teknikgymnasium i Värnamo

På Lichron gillar man teknik! Därför arbetar de med den senaste tekniken vad gäller både teknisk utrustning, programvaror och maskiner. Skolans vision är att erbjuda Sveriges bästa utbildningar inom teknik och det uppnår man genom att ägna sig åt det de verkligen kan – det vill säga automation, elteknik, industriteknik, teknik och underhåll! Lichron Teknikgymnasium erbjuder därför endast tekniska utbildningar.

Framtiden efter studenten från Lichron Teknikgymnasium

Vägen till drömjobbet startar på Lichron Teknikgymnasium. Valmöjligheterna efter din examen är många; börja jobba, läs vidare på yrkeshögskola, högskola, universitet eller starta eget företag. Med en teknisk utbildning är det du som väljer bland möjligheter i Sverige eller utomlands. Tekniken är global! Satsa på en bra teknikutbildning - så satsar Lichron på dig! Välkommen!

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Lichron Teknikgymnasium Värnamo

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
1 student 2014-03-31   bengt när tar eleverna på industritekniska programmet studenten
Visar 1-1 av 1 inlägg


Lichron Teknikgymnasium Värnamo
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information