Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

LBS Kreativa Gymnasiet Stockholm

LBS Kreativa Gymnasiet Stockholm Södra

LBS Kreativa Gymnasiet Stockholm Södra slog upp sina dörrar hösten 2014 och är en kreativ skola för dig som vill läsa Estetiska programmet eller Teknikprogrammet. Läs något av skolans högskoleförberedande program och fokusera på något spännande område som spelgrafik, foto/film eller varför inte grafisk design?

Medieutbildning och högskolekompetens

LBS Kreativa Gymnasiet Stockholm Södra erbjuder sina elever en trivsam och trygg miljö, där alla elever ska stärka sitt självförtroende samt utnyttja sin fulla potential i en motiverande skolmiljö. LBS har engagerade lärare och självständiga elever, vilket leder till hög kreativitet, bra samhörighet och dynamik. Alla utbildningar på LBS håller hög kvalitet och ger dig högskolebehörighet samtidigt som du får djupa kunskaper inom medieområdet.

Skolans utbildningar

Alla elever får såväl teoretiska som praktiska kunskaper inom sitt intresseområde och skolan arbetar med både traditionella och moderna arbetsmetoder. Efter att ha läst gymnasiet på LBS Kreativa Gymnasiet Stockholm Södra har du fantastiska förutsättningar för att bli ännu kunnigare inom ditt område och kan plugga vidare vid universitet eller högskola. LBS Utbildar dig för att lyckas inom framtidens kreativa branscher.

Skolan erbjuder dessa program:

 • LBS Foto & film (Estetiska programmet – Inriktning Estetik och media)
  - Foto & film
 • LBS Media-Beteende (Estetiska programmet – Inriktning Estetik och media)
  - Media-Beteende
 • LBS Spelgrafik/Grafisk design (Estetiska programmet – Inriktning Bild och formgivning)
  - Grafisk design
  - Spelgrafik
 • LBS Spelutveckling (Teknikprogrammet – Inriktning Design och produktutveckling)
  - Spelutveckling
 • LBS Systemutveckling (Teknikprogrammet – Inriktning Informations- och medieteknik)
  - Systemutveckling
Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om LBS Kreativa Gymnasiet Stockholm Södra

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Boende? 2014-01-20   Nyfiken Om man kommer från annan ort, hjälper ni till med boende?
1 Öppet hus i nya lokaler? 2014-01-12   Annika Friberg Hej Blir det ett öppet hus i de nya lokalerna på Gärdet i Stockholm den 18 januari. Vilka tider i så fall? mvh Annika Friberg
0 Lektioner eller fria studier 2013-11-22   Lisa Hej, Jag undrar över hur undervisningen är upplagd, övervägande egna studier eller lärarledd undervisning? Frågan avser tekniska programmet med inriktning på spelutveckling. /Lisa
Sida:
1


LBS Kreativa Gymnasiet Stockholm Södra
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Recensionspolicy

recensionspolicy gymnasium.se

Vill du lämna en recension om en skola eller ett program på gymnasium.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra elever att hitta en gymnasieutbildning. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Medlemslogin