Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

LBS Kreativa Gymnasiet Stockholm

CREATORS WELCOME!

LBS Stockholm Södra är skolan för dig som vill ha en inspirerande, kul och utvecklande gymnasietid i en kreativ miljö. Hos oss är alla utbildningar högskoleförberedande och ger dig ett riktigt försprång mot framtidens kreativa branscher och företag. Du behöver inga förkunskaper när du pluggar hos oss, bara ett brinnande intresse - vi lär dig resten! 

Bästa läget i stan! 

LBS Stockholm Södra hittar du på Campus Södermalm! Ett nytt och modernt skolcampus med stora ytor och bra studiemiljö. Vi har helt nya klassrum som är anpassade för just oss och våra kreativa utbildningar, större bibliotek, skolcafeteria och egen idrottshall.

Gemenskap

Eleverna som går på LBS Stockholm Södra är kreativa och har valt att plugga sitt intresse - så det finns alltid något att prata om.

Engagerade lärare 

Lärarna är engagerade i dig och din studiegång, och har en bra gemenskap med eleverna. Lärarna har också samma intresse som dig och flera har jobbat inom branschen.

Vill du veta mer om LBS? 

Fortsätt scrolla på denna sidan för att läsa mer om våra kreativa utbildningar eller gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information. Du kan också besöka vår webb för att läsa mer mer om LBS.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om LBS Kreativa Gymnasiet Stockholm Södra

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Boende? 2014-01-20   Nyfiken Om man kommer från annan ort, hjälper ni till med boende?
1 Öppet hus i nya lokaler? 2014-01-12   Annika Friberg Hej Blir det ett öppet hus i de nya lokalerna på Gärdet i Stockholm den 18 januari. Vilka tider i så fall? mvh Annika Friberg
0 Lektioner eller fria studier 2013-11-22   Lisa Hej, Jag undrar över hur undervisningen är upplagd, övervägande egna studier eller lärarledd undervisning? Frågan avser tekniska programmet med inriktning på spelutveckling. /Lisa
Sida:
1


LBS Kreativa Gymnasiet Stockholm Södra
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin