Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

L M Engströms Gymnasium

LM Engströms Gymnasium - skolan med hjärta i hjärtat av Göteborg!

L M Engströms Gymnasium hittar du i centrala Göteborg, precis bredvid Domkyrkan. Det gör det enkelt att ta sig hit. Brunnsparken, Grönsakstorget och Domkyrkan ligger alla inom bara några hundra meters avstånd. Skolan har funnits i 90 år och har en lång tradition när det kommer till utbildning. Det är en fristående gymnasieskola med kristen profil i anknytning till Svenska kyrkan. Under åren har skolans karaktär ändrats och idag är det en modern gymnasieskola med traditionell inriktning. Här får du en gedigen och högskoleförberedande utbildning i en miljö som kännetecknas av trygghet, värme och kunskapsglädje. Skolan satsar också mycket resurser på elevhälsa och stöd.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om L M Engströms Gymnasium

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Lägsta intagningspoäng 2017-10-25   Anonym Vad är lägsta antagnings poänget för musik linjen? Är det ett inträdesprov eller går man enbart på resultat?
1 poäng 2015-06-14   Johan Hej! vad är intagningspoängen för Ekonomi-juridik programmet?
1 Kristen profil? 2015-02-03   anna.hallgren@fridaskolan.se Hej, Jag arbetar som SYV på Fridaskolorna. En av våra elever är intresserad av er skola och hon har hört att ni har en kristen "profil". Hon undrar om detta märks i undervisning eller i skolan...
1 Elever 2014-11-13   Anonym Hej! Har hört att det är lite brist på killar på LM, är detta sant? Och märks det av tydligt på skolan?
1 Intagningsbetyg 2014-06-11   Wilma Hejhej! Jag undrar vad intagningsbetygen ungefär brukar vara för samhällsprogrammet, tillexempel år 2013. / Mvh Wilma
1 Intagningspoäng 2010-01-23   Sara Hej! Jag undrar vad intagningspoängen för Samhällsprogrammet på L M Engström brukar vara? /Sara
Sida:
1


L M Engströms Gymnasium
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin