Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Kungsgårdsgymnasiet

Kungsgårdsgymnasiet utbildar framtidens entreprenörer och nytänkare

Vi är Norrköpings första ekonomi-, handels- och hantverksskola och bildades 1915. Med denna långa tradition kan vi tryggt säga att vi är din bästa väg till en karriär och framtid. Och något som gör dina förutsättningar ännu bättre är våra centralt belägna och nyrenoverade lokaler som är anpassade för alla de nya krav som ställs idag. 

Kungsgård är skolan för dig som har drivet, modet och idéerna. Genom ett stort utbud av kurser i alla program får du möjlighet att fördjupa dig i ditt intresse. Med vår satsning på internationalisering vill vi ge dig en förståelse för andra kulturer, ett globalt synsätt och förmågan att tänka gränsöverskridande.

På vår skola, i hjärtat av Norrköping, har driftiga företagare, ekonomer, jurister, gourmetkockar, frisörer, stylister och serviceproffs startat sina karriärer. Här får du utmanas, utvecklas och lära dig tänka nytt. Vi ger dig kunskaper som du har nytta av i din fortsatta utbildning och karriär. Vi tror att du kan skapa din framtid. Det har vi gjort i över hundra år, sedan 1915.

När du tar studenten kommer du att både känna och veta att alla vägar till framtiden ligger öppna. Oavsett om du väljer att börja jobba eller vill fortsätta plugga har du kommit en bra bit på väg mot dina mål och din karriär.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Kungsgårdsgymnasiet

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Hotell och turism 2015-05-14   VictoriaSaller Hejhej! Jag har en fråga. Jag vill gärna gå hotell och turism och bli reseledare men jag vet inte hur mycket poäng man ska ha för att vara behörig och har man praktik utomlands i 3 månader?
Sida:
1


Kungsgårdsgymnasiet
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin