Krokslättsgymnasiet

Satsa på ett yrkesprogram. Få omväxlingen och inspirationen du behöver i vardagen.

Få värdefulla yrkeskunskaper du kommer ha nytta av hela ditt liv, oavsett om du börjar jobba direkt eller väljer att läsa vidare. På Krokslättsgymnasiet får du alla möjligheter att nå just ditt mål!

Funderar du på jobb direkt efter gymnasiet?
Vill du läsa på en mindre skola?
Är engagerade lärare, starkt elevfokus och stor gemenskap viktigt för dig?
Då tror vi att du kommer att trivas på Krokslättsgymnasiet!
Med både yrkesexamen och högskolebehörighet efter avslutad utbildning är det bara du som sätter gränserna för framtiden. 

Tre löften från Krokslättsgymnasiet till skolans elever:

1) Vi bryr oss och vi ser dig
Du som läser här kommer varje dag till en liten skola där personalen kan ditt namn och känner dig. Du får mycket tid tillsammans med din lärare och den hjälp och handledning som du behöver.

2) Vi hjälper dig att ta kontroll över dina studier så att du kan nå DITT mål

  • Veckovisa mentorsträffar gör dig säker på att du hela tiden vet vad du ska göra – och när.

  • Lärarledd extra studietid som finns med i ditt schema från start ger dig en stabil grund för att lära, förstå och hinna med

3) Du får en yrkesutbildning i toppklass!

Du som läser på Krokslättsgymnasiet är attraktiv på arbetsmarknaden direkt efter din examen. Skolans utbildningar är moderna, håller en hög kvalitet och utformas i nära samarbete med näringslivet, sedan 30 år tillbaka.

Härliga lokaler och nära till det mesta

Krokslättsgymnasiet hittar du i expansiva Krokslätts fabriker – 9 minuter från Korsvägen och 4 minuter från Mölndal Innerstad. Här studerar du i charmiga, ljusa och luftiga lokaler som är väldigt uppskattade av både skolans personal och elever.

Stabil kommunal huvudman

Krokslättsgymnasiet är en kommunal skola som drivs av Mölndals stad. Skolans absolut främsta mål är (och kommer alltid att vara) att ge dig en så bra utbildning som möjligt. Här är du i trygga händer från din första skoldag, till den dag du tar din examen.

Vill du veta mer om Krokslättsgymnasiet?

Besök Öppet hus eller boka ett enskilt möte på skolan!
Lämna en intresseanmälan så hör vi av oss!

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Krokslättsgymnasiet

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 hjälp 2010-10-11   sara hej, jag undrar vilka ämnen man behöver ha godkänd i för att börja, vad kommer intagnings poängen ligga på ?svara så snabbt som möjligt. mvh ...
1 Omvårdnadsprgram på Krokslättsgymnasiet? 2009-06-27   maram Hej. Jah har en fråga, ja vill börja i omvårdnadsprgram men jag har inte godkänd på alla käarn ämner o ja har sökt i flera skolor. jag undrar om ni har idiveduela omvårdnandsprogram priv hos ...
Visar 1-2 av 2 inlägg


Krokslättsgymnasiet
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information