Klara Norra Gymnasium

Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Norra

Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Norra har gått samman med Klara Västra. Nu finns vi i nya lokaler på Campus Vasastan i Stockholm. Hos oss kan du läsa högskoleförberedande program och få goda förutsättningar för vidare studier.

Personlig skola
Vi är en skola med fokus på det personliga bemötandet. Du kommer ha en personlig relation både med rektorn och alla dina lärare. Våra lärare kommer att stötta dig så att du ska få den bästa möjliga utbildningen. 

Studiemotiverade elever
Vår undervisning och skolmiljö präglas av studiemotiverade elever. Hos oss blir du inspirerad av andra elever att nå dina mål och utvecklas. 

Högskoleförberedande
Tack vare skolans uppstyrda struktur med tydliga mål, uppföljning, mentorskap och välplanerade skoldagar får du en lärorik gymnasietid med riktigt bra förutsättningar att utvecklas och lyckas med vidare studier. 

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Norra

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
1 Frågor! 2009-11-09   André Hur ser en vanlig skoldag ut? -Tider? -Antalet lektioner? Är skolan välutrustad? Finns det trådlöst nätverk? Hur sker undervisningen? Är den omväxlande? -Mycket jobb på dator? Ä...
Visar 1-1 av 1 inlägg


Klara Teoretiska Gymnasium Stockholm Norra
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information