Klara Gymnasium i Linköping

Klara Teoretiska Gymnasium Linköping

Klara Teoretiska Gymnasium Linköping ligger fem minuters promenad från centrum. Här får du redskapen som förbereder dig för akademiska studier. Oavsett om du har höga betyg och vill arbeta snabbt och utmanande eller om du behöver extra stöd och vill arbeta i en lugnare takt. 

Studiestöd
Varje vecka erbjuder vi dig resurstid där du hela tiden får utvecklas genom tydlig återkoppling och feedback. Resurstid fungerar som ett studiestöd och hjälper dig med läxor och plugg inför prov. Det tror vi leder till en riktigt bra utbildning, som går i linje med dina mål och ambitioner. 

Varierad undervisning
Hos oss får du arbeta både självständigt och i projektform. Du har möjlighet att engagera dig i nationella och internationella projekt som går i linje med vår samtid. 

Fin gemenskap
KLARA Linköping är en skola där alla känner varandra. Du kommer att få nya vänner både från andra program och årskurser. Dessutom fikar vi tillsammans varje dag vilket skapar en bra gemenskap mellan lärare, rektor och elev.

    Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

    Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
    Klicka här för att läsa mer om Klara Teoretiska Gymnasium Linköping

    Skapa inlägg
    Svar Senaste foruminläggen
    1 B-språk 2011-05-08   Lovisa Hej! Jag undrar om ni har resor man får göra med klasen/årskursen? T.ex. åka till Spanien med sin spanska grupp i trean? /Lovisa
    Visar 1-1 av 1 inlägg


    Klara Teoretiska Gymnasium Linköping
    Så funkar det

    Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


    Gör en intresseanmälan


    Skolan kontaktar dig med mer information