Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Katedralskolan, Linköping

Tradition och utveckling är Katedralskolans ledord. Du får en modern utbildning i gamla, vackra lokaler. Katedralskolan har utbyten med flera europeiska länder. Det finns möjligheter att studera språk på avancerade nivåer. Den internationella prägeln förstärks av att skolan erbjuder IB – International Baccalaureate Diploma Programme, en utbildning som finns i hela världen. Katedralskolan har ett brett utbud av program, både högskoleförberedande och yrkesförberedande med möjlighet att kombineras med en musikprofil.

Om du väljer Katedralskolan kommer du till en skola med skickliga, engagerade och legitimerade lärare. Det finns dessutom ett elevhälsoteam som stöttar dig om det behövs. Tillsammans arbetar vi för att du som elev ska växa under din tid på skolan och få bästa möjliga förutsättningar att nå dina mål.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Katedralskolan, Linköping

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
1 Intagningspoäng IB 2016-11-25   Emilie Kraght Vad är intagningspoängen till IB?
1 POÄNG 2014-11-08   Amandaa vad är den lägsta poängen för att komma in på ekonomi hösten 2015? mvh Amanda
0 Intagningspoäng? 2014-06-27   Katedral?? Hej! Jag har sökt in till Katedralskolan NV till hösten men jag funderar på om jag har en chans att komma in. Jag har 260 i meritvärde men har hört att det är betydligt högre intagningspoäng f...
0 Intagningspoäng 2013-12-09   sa Hej! Jag undrar vad intagningspoängen till samhäll är? (allt i ett) Är det möjligt att ja kan söka då ja tillhör Norrköpings kommun? (kan dock inte gå samhäll här av särskilda skäl , alltså sj...
0 poäng 2013-08-19   lisa lunnbäck Vad måste man ha minst i poäng för att komma in på språk linjen på katedral?
1 Intagningspoäng Natur Natur 2013 2013-06-14   Emma Hej! Jag undrar vad lägsta (preliminära) intagningspoängen för Naturvetenskapliga programmet iår var? Är kullen nästa år större än i år? Hört att det finns betydligt fler 98:or än 97:or.
0 Intagning från annan kommun 2013-03-27   Emelie Hej! Är det någon som vet om Katedralskolan tar elever från en annan kommun? Själv bor jag i Mjölby kommun och vill gå på Katedralskolan..
1 Intagningspoäng Ekonmi? 2012-11-10   Emma Hej! Jag undrar vad intagningspoängen för ekonomiprogrammet var 2012? Tror du det kommer höjas/sänkas/vara ungefär samma till 2013? MVH Orolig tjej..
0 Natur 2012-08-07   Emma Bark Hej! Jag undrar om naturvetenskapplatserna är fulla på Katedral till hösten, då jag funderar på att byta från Holaveden i Tranås till Katedral och undra...
3 Berätta lite om NvHum 2010-01-14   NvHum jag vet int vilket program jag ska välja av vanlig nv lr nvhum , så jag vill veta skillnaden mellan de?
1 NvHUM frågor 2009-11-25   Intresserad:D Ni som går i NvHum hur är det? Går alla som går i NvHum i samma klass? och en sista fråga är det mest tjejer lr killar i NvHum?
1 klasser på katedralskolans natuvetenskaps programmet 2009-02-15   iejgieg hej, jag har sökt till katedralskolans natuvetenskaps programmet, jag undrar hur många klasser det är i naturnatur, är det bara en i natur-natur, en i natur-miljö och en i natu-data/matematik ...
Sida:
1


Katedralskolan, Linköping
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin