Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Karolinska Skolan

På Karolinska gymnasiet i Örebro kan du bli vad du vill!

Karolinska gymnasiet i Örebro erbjuder många spännande utbildningar, större möjligheter och att du själv får påverka. Skolan är känd för sin härliga stämning och sina kompetenta lärare. Eleverna på skolan är nyfikna och atmosfären är öppen. Eleverna på Karolinska gymnasiet i Örebro är motiverade och kan få den hjälp de vill för att nå sina mål. På Karolinska gymnasiet i Örebro kommer du att trivas!


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Karolinska gymnasiet

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Betyg 2016-12-28   !!! HUR BRA BETYG BEHÖVS FÖR ATT KOMMA IN I SKOLAN OCH FÖR ATT BLI DOKTOR
2 År 2015-11-04   Angelica Hej jag undrar hur många års utbildning det är på det estetiska programmet och om den gymnasieutbildningen är högskoleförberedande eller yrkesförberedande?
1 Söka redan? 2012-12-09   Ida Går bara i sjuan och undrar om man kan söka till gymnasium redan nu...? Ifall de är lång kö? Eller ska jag vänta tills jag går i nian?
0 Dans? 2011-07-05   Lod Hej,jag undrar om det går att välja dans (balett, jazz bla) till den naturvetenskapliga inriktningen?
Sida:
1


Karolinska gymnasiet
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin