Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Kantzowska gymnasiet

Kantzowska gymnasietTillräckligt stor, tillräckligt liten

Kantzowska gymnasiet är en skola med stor flexibilitet samt kompetenta och behöriga lärare. Samtidigt är den tillräckligt liten för att alla ska bli sedda. Elever på Kantzowska gymnasiet lägger märke till den lugna miljön och den vänliga stämningen som utmärker skolan. Det, tillsammans med gemenskapen, är nog en av anledningarna till att skolan har så många nöjda elever som når bra resultat.

Hög lärartäthet

Goda kunskaper skapas  tillsammans med andra och gymnasieskolan har därför hög lärartäthet och lärarledda lektioner. För Kantzowska gymnasiet är det viktigt att du, under din skolgång, blir utmanad av utbildade lärare. Därför är 90% av alla våra lärare, och 100% av lärarna i matte, svenska och engelska, behöriga.

Du är den du är

Det som värderas högst på Kantzowska gymnasiet, och som skolan arbetar med målmedvetet, är att sprida begreppen Respekt och Hänsyn. Det betyder att alla kommer att respektera dig, men det krävs även att du respekterar alla andra på skolan. Där ska man få vara den man är.

Dina möjligheter

För att Kantzowska gymnasiet ska fortsätta vara en kreativ och intressant arbetsplats är det viktigt att du får vara med och påverka din utbildning i så hög grad som möjligt. Tillsammans med lärarna tformar du dina studier. Ert gemensamma mål är att skapa bästa möjliga förutsättningar för ditt arbete och dina resultat.

VÄLKOMMEN TILL KANTZOWSKA GYMNASIET! Du kommer att få en härlig tid med mycket skratt och fina minnen, men det kommer också att bli en hel del jobb för att du ska få konkurrenskraftig kunskap.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Kantzowska gymnasiet

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Tåg eller Bus 2008-10-07   Finn Lysander Reinick Hej, jag bor ny i Virsbo. Hur fungera vägg till skolan? Tusen tack Finn
Sida:
1


Kantzowska gymnasiet
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin