Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

John Bauergymnasiet, Örnsköldsvik

John Bauergymnasiet ligger i centrala Örnsköldsvik.

Skolan finns i moderna och ljusa lokaler i Mitthögskolan mitt emot Örnsköldsviks busstation. Skolans elever läser på något av följande program:
 

  • IT-programmet
  • IT-mediaprogrammet
  • Entreprenörsprogrammet
  • Hälsa- och Idrottsprogrammet
  • Samhäll- och Idrottsprogrammet

    Gemensamt för alla program är att elverna lär sig att arbeta med informationsteknologi och datorer som ett naturligt inslag i undervisningen.

    Besök gärna John Bauergymnasiet i Örnsköldsvik!

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om John Bauergymnasiet i Örnsköldsvik

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Boende 2008-12-05   Daniel Gustafsson Hej. Jag heter daniel gustafsson och bor i västra götaland. Jag ska söka till IT-linjen, Men där jag bor så finns det inga bra gymnasium som presterar tillräckligt bra tycker jag. Men det...
Sida:
1


John Bauergymnasiet i Örnsköldsvik
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin