Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

JENSEN gymnasium Uppsala

JENSEN gymnasium Uppsala

Vill du gå på en gymnasieskola som kännetecknas av respekt och fin stämning mellan lärare och elever? På JENSEN gymnasium Uppsala har man sedan starten 2008 byggt upp ett gott rykte, mycket tack vare av skolans många duktiga lärare. Skolmiljön på JENSEN i Uppsala präglas av lugn och trygghet. Här tas din utbildning på största allvar, du kommer att känna dig sedd och erbjudas goda möjligheter att utvecklas, både som individ och som elev.

Kvalitetsskolan för dig med ambitioner

Undervisningen på JENSEN håller hög kvalitet och är också något som varit högsta prioritet ändå från start. Dina kunskapsresultat är vad som står i fokus och det skolan ser som sin viktigaste uppgift. Alla elever har möjligheten och potentialen att nå sina mål, men de måste vara medvetna om att de behöver kämpa för att nå dem.

Träning för verkligheten

JENSEN har ett utbildningskoncept som de valt att kalla ”Träning för verkligheten”. Utbildningskonceptet syftar till att ge dig som elev makten att ta egna beslut, vara med och påverka, samarbeta samt finna gemensamma lösningar. Under studietiden får du jobba med olika typer av verklighetsbaserade case och projekt. Träning för verkligheten är något som genomsyrar hela JENSENs verksamhet och ger dig ett försprång till nästa steg i ditt liv.

Fokus på IT med Chromebooks och Google Apps

Det ska vara roligt att plugga, och på JENSEN gymnasium Uppsala satsar man därför rejält på IT i undervisningen. Alla lever på skolan får en Chromebook att disponera under hela studietiden och genom att jobba med Google Apps som verktyg blir samarbetet mellan dig och dina lärare otroligt mycket enklare. På JENSEN strävar man alltid efter att utveckla nya arbetssätt som leder till bättre studieresultat samtidigt som studierna blir roligare.

Entreprenörskap och företagande

För dig som är intresserad av entreprenörskap och företagande är JENSEN i Uppsala ett klokt val. JENSEN gymnasium har sedan flera år tillbaka fokus på dessa ämnen och du har under din studietid möjlighet att driva ditt eget företag genom Ung Företagsamhet (UF). UF är ett utmärkt tillfälle för dig att få sätta dina kunskaper på prov och förena teori med praktik. JENSEN har en fin historik när det kommer till UF-företag och har sedan 2009 vunnit totalt 20 UF-utmärkelser.

Lärare som är engagerade och kompetenta

Lärarna på JENSEN gymnasium beskrivs ofta av sina elever som engagerade, kompetenta och att de verkligen lyssnar till sina elever, inspirerar och motiverar dem. På JENSEN Uppsala är stämningen mellan elever och lärare mycket god och du blir alltid mött med respekt!

Må bra för att prestera bättre

För att du ska prestera bra är det viktigt att må bra! På alla JENSEN-skolor går eleverna på dagliga pedagogiska promenader. Idrottsundervisningen är viktig och som elev på JENSEN kan du läsa idrott under alla tre år om du så önskar. På JENSEN i Uppsala har man en lunchlösning som gör att du erbjuds vällagad, god och näringsrik mat.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om JENSEN gymnasium Uppsala

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
1 Skol placering 2014-04-06   Said Hosseinzadeh Hej Jag har en 17 årig som söker asyl och bor i centrala Uppsala, Han har rätt till placering i skolan för att försätta med sin utbildning så fort så möjligt för att inte ligga efter med sin u...
Sida:
1


JENSEN gymnasium Uppsala
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin