IT-Gymnasiet Karlstad

Välkommen till NTI Gymnasiet i Karlstad!

NTI Gymnasiet Karlstad är alternativet för dig som söker en IT-profilerad gymnasieutbildning. Men vi är mer än bara ett gymnasieval – vår undervisning är framtiden! Aldrig tidigare har efterfrågan på kunskap inom IT varit så stor och vårt pedagogiska arbetssätt matchar de krav och förväntningar på kompetens som universitet och näringsliv ställer. Vi bedriver dessutom ett målinriktat elevhälsoarbete. Vi fångar upp elever på ett tidigt stadium och arbetar med extra anpassningar för att alla ska få förutsättningar att klara målen. Allt detta 750 meter från centralstationen.

Vår ambition

Vår ambition är att vara det ledande gymnasiet i Värmland inom TECH, SCIENCE, WEBB och IT. Hos oss är ny teknik öppen och tillgänglig för alla elever.

Utrustade lokaler 

Vi har helt nya lokaler som är uppdaterade för att matcha vår ambition om att bli den ledande gymnasieskolan inom TECH. Hos oss finns ett makerspace, e-sportsal och VR-studio som ständigt utvecklas.

Familjär atmosfär och gemenskap 

I kombination med att vår skola växer och vår satsning på den tekniska utvecklingen har vi valt att lägga stort fokus på att behålla vår familjära atmosfär.

E-sport

Vi erbjuder en e-sportsprofil på din utbildning. Du får lära dig allt från träning, ledarskap och taktik till vilka jobbmöjligheter som finns inom branschen.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om NTI Gymnasiet Karlstad

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Välja rätt Dataprogram 2010-10-10   Säkerhet Om man vill joba med Data säkerhet i framtiden vad ska man läsa för program hos er då
Visar 1-1 av 1 inlägg


NTI Gymnasiet Karlstad
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information