Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Internationella Kunskapsgymnasiet

Kunskapsgymnasiet Liljeholmen - Mer än kunskap

På Kunskapsgymnasiet Liljeholmen får du en utbildning som gör dig redo för livet – inte bara för nästa examination. I en inkluderande miljö utvecklas du och växer som person.

Så här jobbar vi

Kunskapsgymnasiets lärare brinner för att undervisa och är mycket engagerade i din utbildning. Som elev får du regelbunden studiecoachning både individuellt och i grupp. Det är en av grundpelarna i Kunskapsgymnasiets arbetssätt och leds av en studiecoach som har fokus på din kunskapsutveckling. Du kommer att få lära dig att planera och strukturera dina studier så att du når dina mål.

Gemenskap och utveckling

Vår skolkultur präglas av kamratskap, respekt och förståelse för varandras olikheter och vårt sätt att arbeta i olika gruppkonstellationer bygger nära relationer mellan elever och lärare. Här kan du vara dig själv och samtidigt ingå i en stark gemenskap.

Fyra högskoleförberedande program

Kunskapsgymnasiet Liljeholmen ligger på några minuters gångavstånd från Liljeholmstorget och erbjuder fyra högskoleförberedande program: ekonomi, natur-, samhällsvetenskap- och teknikprogrammen.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Kunskapsgymnasiet Liljeholmen

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 SAT-examen 2008-10-08   Malin Hejsan! Jag undrar om man kan plugga in kurserna till en amerikansk SAT-examen på skolan, eller om skolan kan hjälpa en med det på något sätt? Och kan man läsa upp engelska till språkcer...
Sida:
1


Kunskapsgymnasiet Liljeholmen
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin