Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Internationella engelska gymnasiet Södermalm

Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm (IEGS)

IEGS ligger i hjärtat av Södermalm i Stockholm. Skolan har en stark akademisk och internationell tradition och vill hjälpa dig att utveckla din fulla potential. Du kan välja att läsa något av fyra svenska nationella program eller International Baccalaureate (IB)-programmet. De program som erbjuds på skolan ger dig behörighet för högskolestudier i Sverige eller utomlands. Alla ämnen på IEGS (förutom svenska, samhällskunskap A, juridik och moderna språk) ges på engelska.

Förbered dig för världen idag och imorgon

Internationella Engelska Gymnasiet anser att varje elev har kapacitet att utvecklas, akademiskt, intellektuellt och personlighetsmässigt. IEGS pedagogik bygger på tron att engagemang kommer genom hårt arbete, kreativitet och inlevelse. Intellektuell nyfikenhet är nödvändigt för akademisk utveckling och för att förstå världen vi lever i.

IEGS motivation är uppdraget att skapa en bättre värld genom utbildning, utveckla unga människor till reflekterande elever, modiga tänkare och personer som är nyfikna på världen omkring oss. Vi förbereder eleverna för dagens och morgondagens värld.

Ladda ner broschyr här!

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
1 House Competitions 2017-11-08   Anonym Hej! Jag har läst igenom svaret på detta om tävlingar mellan "husen" och de berättade om hur det fanns obligatoriska tävlingar och frivilliga. Är det verkligen så och hur obligatoriskit är det...
1 Mat och Datorer? 2016-11-15   Framtida Elev Får man ta med sig en egen dator till skolan? Är maten gratis? Får man använda mobilen i skolan? Får man ta med sig kaffe och sånt till skolan?
1 Får man en dator? 2015-12-09   intresserad elev Är det så att man får en egen dator när man börjar på skolan?
1 hussystemet 2014-09-30   ey Har funderat på IEGS ett tag och jag undrar hur hussystemet funkar? Liksom, hur delas man egentligen in och hur mycket tid spenderas med ens hus? Tack för svar!
0 Antagningsprov 2014-04-13   Alice Hej! Gjorde ett antagningsprov för några veckor sedan för det estetiska linjen inriktad bild och formgivning. Jag undrar vad max poängen för detta var?
2 öppet hus? 2013-01-19   cl Hej, när har ni öppet hus? mvh, Chun Lee Wang Gurt
1 Resa 2010-03-24   Moa Får man resa mycket med skolan om man går på Iegs ?
5 hur mycket kostar maten nu på Internationella engelska gymnasiet? 2009-06-23   yees hej jag ska kanske börja i IEG till hösten och undrar hru mycket maten kostar och hur man betalar för den? Betalar man en summa på en gång eller betalar man för lunchen varje gång man ska äta?...
Sida:
1


Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin