International IT College of Sweden

Arena Academy Göteborg

Arena Academy är en fristående gymnasieskola med fokus på i engelska. Hos oss får du en avancerad utbildning som förbereder dig för universitetsstudier i Sverige och utomlands. Om du är en seriös elev som vill förbereda dig för högre studier, då har du hittat rätt gymnasieskola.

Arena Academy har fått beslut om inhibition vilket innebär att vi fortsätter att bedriva skolor som vanligt.

Det betyder att eleverna fortsätter sin utbildning utan avbrott i en effektiv och gynnsam lärmiljö tillsammans med sina lärare.

Inför hösten 2024 är nya elever varmt välkomna till oss!

Vår idé

Idén bakom skolan är enkel. Vi vill erbjuda elever i Sverige möjligheten att förbereda sig för en internationell karriär redan efter gymnasiet. Vår profil med avancerad engelska gör eleven redo att söka universitet, högskola eller jobb i ett engelskspråkigt land efter gymnasiet. Man skulle kort kunna säga att vi erbjuder ett försprång ut i världen.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Arena Academy Göteborg

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Help 2018-11-29   jess Hej, jag är en ung tjej i 8: e klassen och undrar vad ( IT ) står för. Jag vill studera på engelska och göra sociala studier. Jag skulle vilja vara en kurator eller rådgivare eller någon som b...
1 Kan jag ansöka? 2014-01-16   Carl Hej jag heter Carl Jag bor just nu i Kina och går på en Brittisk skola. Jag skulle vilja undra om man som utlandselev skulle kunna söka till ert Ekonomi,natur program? Eftersom jag är på mitt ...
0 NATUR 2010-09-17   abdiqadar Måste man ha bra beytg i natur ämnen.jag är bra med datorer och kan fixa dom i min ålder genom att göranågra grejer jag inte kan förklara.
1 reseledare 2009-04-23   emma kumlien Hej! Jag bor i göteborg och skulle vilja utbilda mig till reseledare. Jag undrar ifall jag kan bli detta ifall jag går på international IT College of Sweden och kan jag då redan söka jobb e...
Visar 1-4 av 4 inlägg


Arena Academy Göteborg
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information