Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

International IT College of Sweden

International IT College of Sweden, Göteborg - få ett försprång ut i världen

International IT College of Sweden, Göteborg (INIT) är en fristående gymnasieskola i Göteborg. Här lär du dig avancerade kunskaper av proffsiga lärare. INIT tror på varje elevs förmåga och vilja, men ställer också krav. Som elev förväntas du arbeta hårt och anstränga dig för att nå goda resultat.

Tillsammans med våra kunniga lärare skapar du som elev förutsättningar för framgång i morgondagens utbildningar och arbetsliv.

Höga krav på lärare och elever

Lärarna på INIT är kunniga och drivna med engagemang för sina ämnen och för att lära ut. Skolan ställer höga krav och satsar mycket på kompetenta lärare och att alla lärare ska ha lärarlegitimation. Alla lärare är högutbildade och vi har förstelärare som jobbar med undervisningskvaliteten på skolan.

INIT erbjuder avancerad engelska

Med inriktningen på engelska har du möjlighet att behärska det engelska språket lika bra som studenter från England och USA. Du som har höga ambitioner har möjlighet att ta erkända språkcertifikat från Cambridge såsom CAE och CPE. Skolan förbereder dig därigenom för vidare studier i USA, Storbritannien och resten av den engelskspråkiga världen. 

I årskurs två erbjuds alla elever som satsar på sin engelska en veckas intensivkurs i engelska hos INIT partnerskola i London.

INIT är därmed det självklara valet för dig som satsar på en internationell karriär redan under gymnasiet. Vill du ta steget ut i världen, ta kontakt med INIT redan idag!

Centralt läge i Majorna

Skolan ligger i centrala Göteborg, nära Chapmans Torg i rymliga lokaler. Läget i Majorna underlättar att enkelt ta sig till studiebesök, idrottsanläggningar, lunchrestauranger samt buss och spårvagn. Skolans lokaler är öppna och ljusa och ligger vackert vid vattnet. Som elev på INIT äter du lunch på någon av de närliggande restauranger som elevrådet valt ut. 

Välkommen till INIT som öppnar världens möjligheter för dig!

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om International IT College of Sweden, Göteborg

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Help 2018-11-29   jess Hej, jag är en ung tjej i 8: e klassen och undrar vad ( IT ) står för. Jag vill studera på engelska och göra sociala studier. Jag skulle vilja vara en kurator eller rådgivare eller någon som b...
1 Kan jag ansöka? 2014-01-16   Carl Hej jag heter Carl Jag bor just nu i Kina och går på en Brittisk skola. Jag skulle vilja undra om man som utlandselev skulle kunna söka till ert Ekonomi,natur program? Eftersom jag är på mitt ...
0 NATUR 2010-09-17   abdiqadar Måste man ha bra beytg i natur ämnen.jag är bra med datorer och kan fixa dom i min ålder genom att göranågra grejer jag inte kan förklara.
1 reseledare 2009-04-23   emma kumlien Hej! Jag bor i göteborg och skulle vilja utbilda mig till reseledare. Jag undrar ifall jag kan bli detta ifall jag går på international IT College of Sweden och kan jag då redan söka jobb e...
Sida:
1


International IT College of Sweden, Göteborg
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin