Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Hulebäcksgymnasiet

Välkommen till Hulebäcksgymnasiet i Mölnlycke!

Hulebäcksgymnasiet i Mölnlycke öppnade sina portar 1995. Som en av Göteborgsregionens populäraste skolor har Hulebäck idag vuxit till en skola med ungefär 1800 elever. Skola präglas av en god sammanhållning där lärare och elever samarbetar för att skapa en bra och trygg skolgång för alla. Som elev på Hulebäcksgymnasiet kommer du ha stora möjligheter att påverka din egen skolgång genom bland annat elevrådet och programrådet.  

En certifierad FN-skola

Hulebäcksgymnasiet deltar aktivt i internationellt arbete genom bland annat sin FN- elevgrupp. Som en certifierad FN-skola arrangerar Hulebäck årligen flera aktiviteter för att öka elevernas deltagande i globala frågor. FN-elevgruppen hjälper till att planera och genomföra olika FN- aktiviteter för de andra eleverna.  

Elev på Hulebäcksgymnasiet

Som elev på Hulebäcksgymnasiet kommer du att kunna spendera dina raster på någon utav skolan två elevcaféer. Här kan du stanna till och ta en fika och umgås med dina klasskamrater mellan lektionerna. Det bjuds på en hel del underhållning på skolan, passa på att lyssna på en lunchkonsert på Hulebäcks egna scen. Utöver detta kommer du som elev att ha tillgång till:

  • Studie- och yrkesvägledning
  • Lunchmatsal med varierad kost på svenska råvaror
  • Inflytande över dina studier genom klassråd-, programråd och Huleråd
  • Bibliotek med ett sort utbud av böcker
  • Elevdator

Ett brett utbud av program

Hulebäcksgymnasiet har ett brett utbud av utbildningar, både högskoleförberedande och yrkesprogram. På yrkesprogrammen ingår det minst 15 veckors praktik men alla utbildningar har både teoretisk och praktisk undervisning.

Inled året med Hulesärken

För att välkomna de nya ettorna på Hulebäcksgymnasiet arrangeras varje år en tävling. Tävlingen består av ett antal stationer och är ett samarbete mellan alla elever på skolan. Treorna arrangerar stationerna och ettorna och tvåorna deltar i tävlingen. Hulesärken är väldigt uppskattad av såväl elever som lärare och är ett utmärkt tillfälle att introducera skolans lokaler och äldre eleverna för de nya ettorna.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Hulebäcksgymnasiet

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 antagningspoäng 2014-12-29   erik hej, jag undrar om på vilken nivå antagningens poängen ligger på i år på ekonomilinjen
0 Byta skola 2013-11-17   Mike Hejsan! Kan man byta till hulebäcks estet linjen om man redan går i estet i en annan skola ? men väljer att byta pga av att det är närmare osv...
0 Reservplatser 2012-11-22   Nan Renström Hejsan jag undrar om Hulebäck brukar ta in några reserver eller om de flesta program brukar vara fulla?!
0 intagningspoäng? 2012-11-14   Emelie Vad är det för intagningspoäng till Danslinjen, och är det intagningaprov?
0 Naturvetenskap och teater 2012-10-26   Elin Jag skulle vilja läsa naturprogrammet med naturvetenskap & sammhällsvetenskap som inriktning, men jag skulle vilja läsa scengestaltning som individuellt val. Går det?
0 HU antagningspoäng 2012-10-09   Noémi Hej! Jag blev väldigt intresserad av humanistiska programmet på denna skolan och undrar hur många poäng man bör ha för att komma in. Mvh
6 ES 2011-03-22   madde Hej! jag undrar om man kan få reda på intagnings poängen till ES ? :)
1 Jobb efter gymnasiet 2009-11-05   Michelle Hej, jag vill bli en flygvärdinna när jag ska börja jobba men är inte helt säker vilka program och gymnasie man ska välja. Men jag har läst lite att på Hulebäck så kan man ta samhällsprogramme...
1 ES Musikal 2009-11-01   Alicia Hej, jag undrar om man kan få reda på intagningspoängen för Estet musikal-musikalteater programmet från hösten 09/08? Mvh. Alicia Wrede.
0 NV Fördjupning 2009-09-04   Daimai Hej, jag undrar hur man kan fördjupa sig om man väljer att gå det naturvetenskapliga programmet. Det framgick inte riktigt på hemsidan.
1 Öppet hus på lördag? 2009-01-22   Mia Hej! Jag har hört att ni ska ha öppet hus på lördag. Stämmer det? Vilken tid är det i så fall?
1 Poäng 2008-12-15   axel hej, blev välldigt intreserad och undrar om man kan få reda på intagnings poängen?
Sida:
1


Hulebäcksgymnasiet
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin