Högbergsskolan

Högbergsskolan i Tierp

På Högbergsskolan tycker man att gymnasietiden är en viktig period i livet, vilket det är. Kanske finns det inget annat skede i livet när vi utvecklas lika mycket. Utbildningen är en väsentlig del av denna utvecklingsfas, men minst lika viktigt är det att vi får stimulans att utvecklas socialt och personligt. Det gör inte bara att vi växer som människor, det gör dessutom att vi trivs och har kul.

På Högbergsskolan tror man att det är en förutsättning för att man ska lyckas med sina mål. Därför har Högbergsskolan lagt stor vikt vid att inte bara se till att utbildningen håller högsta klass, utan också vid att skapa ett levande forum som fungerar som en mötesplats för alla elever på skolan.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Högbergsskolan

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 fråga 2010-11-11   ? hur många poäng ska man sammanlagt ha för att komma in på naturvetenskapprogrammet?
Visar 1-1 av 1 inlägg


Högbergsskolan
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information