Hermods Gymnasium Malmö

Klara Teoretiska Gymnasium Malmö

Klara Teoretiska Gymnasium Malmö ligger centralt i Malmö och har goda kommunikationsförbindelser. Vi vill ge dig underlag att växa, både på en kunskapsmässig nivå och som människa. Hos oss har du som elev stort inflytande, vi vet att det blir bäst om våra elever får vara med och tycka till. 

FN:s Globala Mål
Vi på Klara i Malmö arbetar aktivt med det globala perspektivet. Undervisningen genomsyras av FN:s globala mål för hållbar utveckling. Här får du viktig kunskap med dig ut i näringslivet. 

Högskoleförberedande
Hos oss ska alla elever ges möjlighet att nå sina mål och ta studenten med behörighet för vidare studier. Vi har kunniga och engagerade lärare som motiverar och delar med sig av sin kunskap. 

Framtidsfokus
Vi är en skola med höga ambitioner och vill ge våra elever goda förutsättningar för framtiden. Efter tre år hos oss är du rustad för en värld full av möjligheter. Hos oss är du omgiven av engagerade lärare som lyssnar och kämpar för dig. 

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Klara Teoretiska Gymnasium Malmö

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
1 Byta gymnasium 2014-04-23   Dylanno Om jag bytar skola från kunskapsgymnasiet till hermods, kommer detta att ske? Jag hade 190 poäng i grundskolan, alltså nian. I kunskapsgymnasiet har jag många D-C-B, men kommer detta att räkna...
0 Poäng 2013-01-03   BH hej! jag undrar hur många poäng man behöver för att komma in i detta gymnasiet i naturvetenskapsprogrammet?
Visar 1-2 av 2 inlägg


Klara Teoretiska Gymnasium Malmö
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information