Helixgymnasiet Borlänge

Välkommen till NTI Gymnasiet Borlänge!

Är du intresserad av IT, tech och design? Vår skola är perfekt för dig som älskar teknik i alla former och som vill utmanas och utvecklas! Vi arbetar hela tiden för att ligga i teknikens framkant oavsett vilket program du väljer. Här möter du lärare med hög kompetens och erfarenhet och våra rymliga lokaler uppfyller alla pedagogiska behov. Hos oss står teknikutveckling och kreativitet i fokus. Med kompetenta och engagerade lärare får du en gedigen utbildning som skapar förutsättningar för en framtid direkt ut i yrkeslivet eller för högre studier. Vi har makerspace, 3D Print Farm, VR-, AR- och workshopspace, fotostudio och bibliotek. Vi är en modern skola för dig med höga ambitioner, ett starkt driv att lära dig mer och med målet att studera vidare på högskola, universitet eller yrkeshögskola. Här får du vara med och utvecklas!

Skolans läge

Skolan ligger centralt i Borlänge centrum med närhet till kommunikation både lokalt och från angränsande kommuner.

E-sport

E-sportsprofil på samtliga utbildningar. Du får lära dig allt från e-sportsträning till gruppledarskap och taktik.

Gemenskap

Våra engagerade elever driver klubbar och råd. Vi anordnar LAN och andra events som bidrar till skolans unika stämning.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om NTI Gymnasiet Borlänge

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
Inga inlägg hittades


NTI Gymnasiet Borlänge
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information