Härjedalens gymnasium

Härjedalens gymnasium – allt från längdskidor till högskoleförberedande program!

På Härjedalens gymnasium finns många gymnasieprogram och inriktningar att välja mellan. Det här är en lagom stor gymnasieskola på cirka 250 elever.

Oavsett vilket program du väljer så läser du gymnasiegemensamma ämnen med elever från andra program vilket bidrar till en trygg och god sammanhållning. 

Är du intresserad av alpint, längdskidor eller skidskytte? Då har du hittat rätt!

Härjedalens gymnasium erbjuder en nationellt godkänd idrottsutbildning i längdskidor, alpint och skidskytte. Utbildningen lockar unga idrottare från hela landet. För dig som har långt hem finns möjlighet att ansöka om boende hos bostadsbolaget Härjegårdar. Du kan även ansöka om inackorderingstillägg av Härjedalen kommun.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Härjedalens gymnasium

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
1 Intagningspoäng 2015-08-19   Carina Hej Jag är intresserad av intagningspoängen för de olika inriktningarna på skolan. Min dotter är intresserad av skidgymnasiet som hon pryade på i våras. Med vänliga hälsningar Carina Sandman
Visar 1-1 av 1 inlägg


Härjedalens gymnasium
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information