Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Gymnasieskolan Futurum

Välkommen till gymnasieskolan Futurum!

Gymnasieskolan Futurum i Liljeholmen vill vara en skola för de elever som behöver extra stöd och hjälp. Det är en liten skola med små klasser och en klass per årskurs. Du som elev är i centrum här och skolan ser till att förutsättningar skapas för bra undervisning för varje enskild elev.

Gymnasieskolan Futurum inriktar sig mot Handel- och Administrationsprogrammet. Som elev här får du ha mycket praktik, vilket underlättar för att få jobb.

Skolan drivs av Sociala Missionen, utan vinstintressen.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Gymnasieskolan Futurum

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Hur är skolan? 2014-08-22   M.E Jag funderar på att byta skola och undrar lite hur eran är. Hur fungerar matsalen? Är utbildningen högskoleförberedande? Hur ser ekonomin ut? Hur mycket praktik får man och fungerar det utan a...
Sida:
1


Gymnasieskolan Futurum
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin