Fryshusets Gymnasium

Något mer än en skola

Vår skola och hela Fryshuset har en gemensam vision: Att göra det möjligt för unga att genom sina passioner förändra världen. Den visionen löper som en röd tråd genom hela vår verksamhet och märks i allt vi gör. Vi tror på att ge unga eget ansvar och hjälper dem att utveckla alla sina styrkor och att se möjligheter. Vi lyssnar på dem och på det som händer i samhället. Detta präglar hur vi formar vår undervisning och all aktivitet som pågår även utanför klassrummet.


Vi på Fryshusets Gymnasium ger oss inte förrän vi gett varje elev förutsättningar att möta framtiden, under och efter gymnasietiden, som nyfiken, kunnig och handlingskraftig, med insikten om att lärande och skapande sker i samspel både elever och lärare emellan.

På Fryshuset Gymnasium kan du kombinera dina programstudier med någonting du är särskilt intresserad av, en passion. Det kan vara basket, musik, dans, teater, bild, global, skate medieproduktion eller speldesign.

Fryshuset gymnasium är en del av Fryshuset och delar dess värdegrund. Fryshuset är en stor organisation med många olika verksamheter. Det ger möjligheter för engagemang som passar det just du brinner för.

Fryshuset är en icke vinstdrivande skola, vilket betyder att all form av vinst går tillbaka till skolan och dig som elev. Det ger oss möjlighet till en så bra skola som möjligt.

Välkommen att möta framtiden  med oss!

Ladda ner skolans broschyr här

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Fryshusets Gymnasium

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Bor i annan stad 2014-07-21   Malin Hej. jag bor inte i Stockholm men är väldigt intresserad av er skola, kan man söka in fast man bor i en annan stad? Om jag kommer in så kommer jag i så fall flytta till Stockholm.
0 Börja på fryshusetsgymnasium 2012-10-01   sumaija Hej de e så att jag e intresserad av detta gymnasium , jag skulle vilja gå SA med inriktning DANS. Vem ska jag ringa för att diskutera detta?
0 Måste byta gymnasium! 2012-08-22   Lalash Hej, jag har hamnat på ett gymnasie som inte var seriöst vilket inte var något för mig eftersom jag verkligen satsar på min framtid, och när jag kollade runt p...
1 Integningspoäng 2010-11-11   Mikaela B.Roos Vad är det för intagningspoäng på Estetiska programmet Inriktning skrivare?
1 Meritvärde 2010-09-21   Fröken Moa Någon som vet vad meritvärdet på 9:orna som sökte in den här terminen?
Visar 1-5 av 5 inlägg


Fryshusets Gymnasium
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information