Fredrika Bremergymnasierna - Heurika

Idrott, teknik och naturvetenskap på Heurika

Heurika är en del av Fredrika Bremergymnasierna i Haninge. De andra skolorna som ingår i Fredrika Bremergymnasierna är Fredrik, Merika, Erika och Riksäpplet – Haninge Entreprenörscollege. Här kan du läsa nationell idrottsutbildning i boxning, fotboll, innebandy, golf och orientering samt riksrekryterande idrottsutbildning i Karate.

Heurika erbjuder programmen Naturvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet . Båda utbildningarna är högskoleförberedande och ger dig goda förutsättningar at plugga vidare efter gymnasiet till exempelvis läkare eller ingenjör.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Fredrika Bremergymnasierna - Heurika

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Antal flickor på teknikprogrammet 2014-08-16   Tuva Hur många flickor studerar teknik på Fredrika Bremer? Någon som vet antal flickor som ska börja HT-14
0 Kursplan Teknik, Info & medieteknik 2014-01-24   Moodan Vilka fördjupningar/valbara kurser finns på teknikprogrammets inriktning Information och medieteknik?
0 Intagningspoäng? 2012-11-17   Johanna Hej! Vad är intagningspoängen till detta gymnasium?
2 Dator? 2011-08-05   Lovisa Delar ni ut datorer till teknik - design och produktutveckling? I så fall, hur funkar det? Tacksam för svar :)
Visar 1-4 av 4 inlägg


Fredrika Bremergymnasierna - Heurika
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information