Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Framtidsgymnasiet Kristianstad

Framtidsgymnasiet i Kristianstad har din rygg!

Framtidsgymnasiet är medvetna om att väldigt många unga personer gärna vill lyckas idag. De är också medvetna om att det är väldigt svårt att veta var man ska börja. Det är även svårt eftersom det finns så mycket mer i livet än bara skola som är viktigt - som familjen, vänner och fritidsaktiviteter.

Framtidsgymnasiet är medvetna om detta och skräddarsyr därför utbildningar utifrån just dig och dina behov. Det ska vara trivsamt och roligt att plugga. Sedan bör det finnas goda möjligheter till jobb i framtiden, även fast du inte kan bestämma dig just nu!

Inriktningar

Framtidsgymnasiet erbjuder utbildningar inom Bygg- och anläggning, Fordon- och transport och Introduktionsprogrammet med en lång rad olika inriktningar. Inriktningarna inom introduktionsprogrammet är skräddarsydda för just dig som saknar behörighet inom vissa ämnen. 

Det unika med just Framtidsgymnasiet

Det som sticker ut på Framtidsgymnasiet i Kristianstad är den härliga gemenskapen mellan elever och personal. Eleverna är alltid av högsta prioritet och därför har lärarna alltid tid för dig.

Framtidsgymnasiet sticker även ut med sina moderna verkstäder - det finns en stor hall där man kan bygga, två stycken verkstäder där det meckas med personbilar och även ett område för manövrering av lastbilar. Det finns även en trafikskola på Framtidsgymnasiet där du har möjlighet att ta ditt körkort!

Nära till arbetslivet

Samarbete med många olika företag är viktigt för Framtidsgymnasiet - just eftersom det är viktigt att du som elev ska få komma ut och känna på hur det är att jobba! 

Testa på att vara en av eleverna på Framtidsgymnasiet!

Bortsett från skolans öppet hus-tider så finns det även möjlighet att testa på att vara elev på Framtidsgymnasiet för en dag. Mer om att bli elev för en dag kan du läsa om här.

Läs mer på skolans hemsida!

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Framtidsgymnasiet i Kristianstad

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
5 STUDENT 2009 2009-02-06   SP Hejsan En fråga angående studenten 2009, vilket datum tar samhällsvetarna studenten? Den 5:e eller den 12:e juni? Mvh Sandra
Sida:
1


Framtidsgymnasiet i Kristianstad
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Recensionspolicy

recensionspolicy gymnasium.se

Vill du lämna en recension om en skola eller ett program på gymnasium.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra elever att hitta en gymnasieutbildning. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Medlemslogin