Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Flora Dekor Blomsterskola

Välkommen till Flora Dekor Blomsterskola

Flora Dekor Blomsterskola är en friskola i lantlig miljö, 1 mil norr om Alingsås. Skolans gård är anpassad till utbildningarna. Här kan man bli Eko-florist, blomsterdekoratör med ekologisk inriktning. Skolan har erbjudit yrkesutbildning sedan 1995, men då på komvuxnivå.

Kristna värderingar

Flora Dekor Blomsterskola har kristna grundvärderingar, men är öppen för alla och erbjuder en treårig yrkesinriktad gymnasieutbildning med riksintag. Skolans målsättning är att med omtanke, bra pedagogik och personlig service, förmedla kunskap inom blomsterbinderi och att utarbeta individuella lösningar för eleverna.

På skolan får du utrymme för funderingar över kristen tro och livsåskådningsfrågor i en anda av respekt för olika åsikter. Du får också lära dig tänka ekologiskt när det gäller binderi och odling. Allt avfall sorteras och växtmaterialet komposteras för att användas till blomsterskolans blomsterodling.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Flora Dekor Blomsterskola

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Kortkurs 2009-03-18   cd Undrar om ni har korta floritkurser på tex någon vecka samt priser. Mvh carin d
Sida:
1


Flora Dekor Blomsterskola
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin