Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Erik Dahlbergsgymnasiet

ED - Erik Dahlbergsgymnasiet - möjligheternas skola!

Erik Dahlbergsgymnasiet är möjligheternas skola. Här skapas en av Sveriges bästa och mest attraktiva arbetsplatser där fokus ligger på ungdomar i utveckling. På ED är målet att du ska bli väl förberedd för ditt framtida yrkesliv oavsett om du väljer ett högskoleförberedande program eller ett yrkesprogram.

Skolans lärare är kunniga och engagerade. De möter dig med positiva förväntningar och uppmuntrar dig så att just du ska nå din fulla potential. 

Förutom skolans breda utbud av gymnasieutbildningar försöker ED även skapa möjligheter för dig som ungdom på olika sätt, till exempel genom att dela ut stipendier samt att du får möjlighet att delta i olika tävlingar riktade mot skolor.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Erik Dahlbergsgymnasiet

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
1 Antagnings poäng 2017-01-12   Peter Hej ED. Jag undrar vilka poäng som behövdes senaste året för att komma in på Erat Teknikprogram. Och Jag undrar om det stämmer att man nu får räkna poäng från 17 ämnen, om det sista är språk, ...
0 Teknikprogram 2011-12-11   samir aoun hej, jag heter samir, jag bor i hyltebruk. Jag vill ansöka till tekniksprogrammet på ert gymnasium i jönköping. jag behöver lite information: hur ska ansöka till...
Sida:
1


Erik Dahlbergsgymnasiet
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin