Enskilda gymnasiet

Välkommen till Enskilda gymnasiet!

Enskilda Gymnasiet är beläget centralt i Stockholm i Tegnérlunden. Det är en plats där du som elev ska känna dig trygg och glad och omges av förståelse och vänner.

  • Målet är att positionera sig som bästa skola avseende slutbetyg.
  • Det är en skola med god ordning och tydliga ordningsregler.
  • Undervisningstiden är viktig. På Enskilda Gymnasiet värnar man om hela skoldagar med lärarledda lektioner.
  • Enskilda Gymnasiet har en hög bildningsnivå. Därför är de högre kurserna i svenska, matematik och engelska obligatoriska.
  • Här förbereds du för vidare studier och arbete utomlands.
  • Stor vikt läggs vid kulturen och skolan tar vara på läget mitt i Stockholm.
  • Extra stor hänsyn tas till nya elever på skolan.
  • Enskilda Gymnasiet drivs inte i vinstsyfte.

Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Enskilda gymnasiet

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Studentföreningar 2016-05-08   Stock Går i 9an och just nu står det framförallt mellan eg och norra. Norra vet jag har en del föreningar, bland annat politiska (då jag är särskilt intresserad i området), hittar däremot inget om e...
1 Öppet hus 2015-07-27   Khuder Mosavi Jag undrar när Enskilda gymnasiet håller öppet hus under HT 2015.
0 Är det sant? 2015-04-20   Tvivlande Elev Hej! Jag läste en artikel häromdan och läste på några forum att enskilda förut har tvingat elevers familjer att betala "frivilliga" bidrag, och att det lät ganska hotande i breven, jag tror de...
1 Nya elever 2013-02-19   Marcus Hej! Med tanke på att ni även har grundskola undrar jag ungefär hur stor del av eleverna som är nya på gymnasiet och hur stor del som gått på skolan tidigare? Tack!
1 Elite school 2009-08-01   Topshop Is this school for the elite only ? How do the kids of the normal professional families cope ? Does this pose a problem ?
Visar 1-5 av 5 inlägg


Enskilda gymnasiet
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information