Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Ekebygymnasiet

Välkommen till Uppsalas yrkesgymnasium Ekeby

På Uppsala yrkesgymnasium Ekeby och Lärlingsutbildningen utvecklar du dina intressen och får all kunskap du behöver för att lära dig ditt yrke från grunden. Du har även möjlighet att kombinera dina gymnasiestudier med nationell (NIU) och lokal (LIU) idrottsutbildning. Skolan har ca 350 elever och finns vid Ekeby bruk. På alla nationella yrkesprogram finns möjlighet att lägga till högskolebehörighet genom programfördjupning och individuellt val. Skolan erbjuder även kurser för särskild behörighet mot utbildningar på högskola och universitet.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Uppsala yrkesgymnasium Ekeby

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Elevhem osv 2009-11-23   XoXo hej hej! Jag funderar på LP linjen på Ekebygymnasiet. Jag bor i nedre delen av sthlm och skulle ogärna vilja pendla varje dag. Såg på Uppsala kommuns hemsida att det finns elevbostäder, me...
Sida:
1


Uppsala yrkesgymnasium Ekeby
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin