Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Einar Hansengymnasiet

Förverkliga dina drömmar på Einar Hansengymnasiet! Einar Hansengymnasiet är en liten skola och det kommer vi alltid att vara. Vi tror nämligen att det är lättare att trivas när alla känner alla.

Stämningen är familjär och du hittar snabbt nya vänner. Kvitto på att det fungerar får vi dagligen – många väljer att stanna kvar på skolan efter lektionstid för att plugga tillsammans, spela spel eller bara umgås.

Alla som undervisar på Einar Hansengymnasiet är välutbildade – flera har även disputerat – och deras stora ämneskunskap gör lektionerna intressanta och varierande. Våra språklärare undervisar i sina modersmål, vilket ger dig och dina klasskompisar en bättre och djupare förståelse för både språk och kultur.

I trean får eleverna som läser Naturvetenskaplig specialisering eller Humanistisk och Samhällsvetenskaplig specialisering möjlighet att diskutera idéer och tankar med forskare från till exempel Lunds Universitet.

 


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Einar Hansengymnasiet

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 betyget 2011-01-24   laith vad ska man få i betyget för att kunna komma in i denna skolan?
1 Intagningspoäng 2010-12-21   Sara Hej. jag undrar vad intagningspoängen på estet-textil( tror jag det heter) ligger på. Kan inte hitta det någonstans och skulle varit såå tacksam om någ...
Sida:
1


Einar Hansengymnasiet
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin