Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

EF Education First

Det här är ditt år!

En upplevelse du har med dig hela livet

Bo tillsammans med en värdfamilj, gå på en lokal High School, lär dig flytande engelska och träffa vänner för livet. Ett utbytesår är en upplevelse som kommer att förändra hela din värld.

Bli flytande i engelska

När du reser som utbytesstudent med EF fördjupar du din engelska på så många fler sätt än genom skolböcker och grammatikprov. Under ditt utbytesår får du möjligheten att behärska språket i ditt vardagliga liv - på din lokala High School, vid middagsbordet med din värdfamilj eller på fritiden med dina nyfunna vänner. 

Personlig utveckling

Ett utbytesår på High School är ett tillfälle attverkligen växa som människa. Du kommer som utbytesstudent att bli expert på de små tingen, som att övervinna blygsamhet eller fråga efter vägen, men du får också viktig livskunskap som ger dig ett försprång inför framtida högskolestudier och arbetsliv. Det handlar om så mycket mer än att bara få flyt i engelskan.Under utbytesåret kommer du att upptäcka styrkor hos dig själv som du kommer att ha nytta av under resten av ditt liv.

En del av familjen

Under ditt utbytesår kommer du att bo tillsammans med en värdfamilj som med glädje och värme tar emot dig som utbytesstudent. Här är du ingen gäst, utan kommer bli en naturlig del av familjen och deras vardagliga rutiner.

En organisation du kan lita på

EF High School Exchange Year har främjat global medvetenhet genom studentutbyten i mer än 40 år. Vi har tjänat förtroende och respekt genom åren från alla de utbytesstudenter, föräldrar, värdfamiljer och skolor som vi arbetat med. Vi kommer vara med dig för att ge råd och stöd från det att du ansöker till utbytesprogrammet, tiden före din avresa och under hela ditt utbytesår - både i Sverige och i värdlandet. Vi arbetar för ett gemensamt mål – ett lyckat utbytesår för dig!Vill du veta mer? Få mer information här eller ring oss på 08-58793050

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om EF High School Exchange Year

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
1 Tillgodoräkna sig året? 2017-11-22   VL Kan man tillgodoräkna sig året, så eleven fortfarande får en gymansie examen, söker de redan nu i åk 9 för att åka iväg åk 1?
0 Kostnad? 2014-11-11   Elin Wågenheim Kostar det något att vara iväg 1 år på high school, under ens gymnasietid?
Sida:
1


EF High School Exchange Year
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin