Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Duveholmsgymnasiet

Duveholmsgymnasiet i Katrineholm

Duveholmsgymnasiet erbjuder dig att gå en gymnasieutbildning av hög kvalitet med mycket kompetent personal. Flera av skolans lärare har kopplingar till universitet och högskolor och bland lärarna finns även de som är forskarutbildade. Skolan har även goda kontakter med företag och andra externa aktörer.

På Duveholmsgymnasiet värnar man om att ha en miljö där nyfikenhet och kreativitet blir drivkraften till ett livslångt lärande oavsett om du läser på ett yrkesprogram eller på ett högskoleförberedande program.

Från och med hösten 2016 erbjuder Duveholmsgymnasiet spetsutbildningen Animation och visualisering.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Duveholmsgymnasiet

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
1 nya klasser rHT 2009 2009-08-10   Malin Tunström JAg undrar om man på något sätt skulle kunna få tag i klasslistorna till de nya klasserna (ettorna) som börjar HT 2009? S ka själv börjar och skulle gärna villa veta om jag känner någon i d...
1 Gymnasieintagning 2009-01-15   G.T om man har ig i matte men bra betyg i de andra ämnerna kan man komma in i sam ändå ?
Sida:
1


Duveholmsgymnasiet
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin