Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

De la Gardiegymnasiet

"Lärande genom Delaktighet Laganda Glädje"

De la Gardiegymnasiet är en gymnasieskola full av liv och möjligheter. Med ett stort utbud av program och kurser, modern teknik, nytänkande och fräscha lokaler är det gymnasieskolan för framtiden. De la Gardiegymnasiet är en stor och myllrande skola, belägen i centrala Lidköping. Det är Skaraborgs största gymnasieskola med över 2000 elever och 300 anställda.

Välj mellan flera olika program och kurser

Där erbjuds 18 olika utbildningsprogram, samt flera program inom gymnasiesärskolan. Det finns både studieförberedande och yrkesförberedande program på skolan. Med ett stort utbud av program och kurser, modern teknologi, nytänkande och fräscha lokaler är det gymnasieskolan för framtiden. 


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om De la Gardiegymnasiet

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 hur hög var antagningspoängen för ht 13? 2013-07-18   Kartellunge hallojsan! jag är en kille på 15 vintrar som ska börja 9:an i höst. och jag skulle vilja veta ifall 192,5 är ett bra meritvärde för att läsa ekonomi med juridik eller måste jag ha lite mer? un...
1 Platsar Jag? 2009-07-05   Emelie Stendahl Hej ni på De la Gardiegymnasiet. Jag är en tjej på 15 vårar som börjar 9:an till hösten och och som gymnasie val tänkte jag välja ert. Men jag undrar om jag platsar. I hela mitt liv har jag äl...
Sida:
1


De la Gardiegymnasiet
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin