Dahlstiernska gymnasiet

Dahlstiernska gymnasiet i Mellerud

Dahlstiernska gymnasiet i Mellerud ligger i samma lokaler som Kulturbruket på Dal, Dalslands finaste scen. Skolan ligger centralt beläget och har närmare 200 elever. Som elev på Dahlstiernska blir du sedd och trivseln på skolan är hög. Du har stor möjlighet att påverka din undervisning och elevrådet arbetar aktivt för en bra social miljö på skolan. 

Skolan har små undervisningsgrupper i många kurser. Många elever trivs och får höga betyg. Det finns en öppen dialog mellan elever och lärare och miljön är kreativ och familjär. 


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Dahlstiernska gymnasiet

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Byta till Dahlstiernska 2009-02-09   Amanda Hej! Jag funderar på att byta gymnasieskola och Dalhstiernska verkar trevligt. Men hur är det med intagninspoäng o.s.v? Kan jag ej byta til Dalhstiernska om jag har under 220 poäng (har för...
Visar 1-1 av 1 inlägg


Dahlstiernska gymnasiet
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information