Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Cybergymnasiet Stockholm

CyberGymnasiet Stockholm - Plats för personlighet

Välj ett gymnasium där du får vara dig själv! Välkommen till skolan som ligger ett stenkast från Odenplan. CyberGymnasiet är känt för den goda stämningen och klimatet är öppenhjärtigt och tillåtande. På Cyber får man vara sig själv, är det många som säger och här finns elever och vuxna från alla delar av stan. Verksamheten sitter i fräscha lokaler med bra matsal som serverar variationsrika och nyttiga luncher. Här finns också café och ett gym som är öppet under hela skoldagen. Under skolans koncept Lärande Fri Tid finns alltid tillgång till läxhjälp och extra stöd för den som vill. 

Skolan stöttar dig

Du är unik och har unika förutsättningar. Med det som bakgrund hjälper de dig, både att definiera och att nå dina mål, med de metoder som funkar bäst för dig. Skolans personal har ett stort engagemang kring dig som elev och lärarna arbetar målinriktat utifrån allas olika styrkor. Det gör dig förberedd för ditt nästa steg i livet. Oavsett om det är till vidare studier eller direkt ut i arbetslivet.

Du är med och påverkar

Eftersom skolan planerar undervisningen tillsammans med er elever och låter er prova olika arbetssätt och arbetsformer är du med och bestämmer hur undervisningen ska se ut. Tillsammans med din mentor har du alltid utrymme att framföra dina åsikter och skolan uppmuntrar elevrådet att vara aktiva och driva sina frågor. CyberGymnasiet strävar mot att alla elever ska känna att de kan och vill påverka hur deras skola - och hela samhället - ska se ut i dag och i framtiden.

Studievägledning

Skolans studie- och yrkesvägledare (SYV) finns på plats alla dagar i veckan. De kommer regelbundet till klasserna och förklarar vilka olika valmöjligheter och framtida studievägar du har framför dig. Du kan också boka enskilda möten för att få svar på frågor om kurser och program. Och de hjälper dig med att göra val och planera dina studier, både de pågående och de du planerar i framtiden.

Elevhälsa

Som elev på CyberGymnasiet är du trygg om du behöver stöd med dina studier och i största möjliga mån om du behöver hjälp med andra problem. CyberGymnasiet Stockholm har egen anställd personal som du kan vända dig till för att få hjälp. Det gäller både ditt studieresultat och din psykiska och fysiska hälsa, som enligt Cybers sätt att se går hand i hand. Skulle det uppstå något problem som inte skolans egen personal kan hjälpa till med, sätts individanpassade extraresurser in.

Lärande fri tid – CyberGymnasiets verksamhet efter skoltid

Lärande Fri Tid är en unik möjlighet för dig att få ut mer av din gymnasietid, att umgås med elever från olika program och bildas i sådant som rör livet både i och utanför skolan. CyberGymnasiet erbjuder aktiviteter direkt kopplade till skolan, såsom studiehjälp och matematikstuga, men ger även möjlighet för dig som elev ägna dig åt kreativa, roliga och nyttiga aktiviteter inom allt möjligt, från musik, film och spel till dans, MMA och yoga.

Lärande Fri Tid är till för att ge dig ett friare utrymme på skolan, där du får utlopp för dina passioner och själv får vara med och forma upplägget.

Du ansvarar för din framtid

Men kom ihåg. Tiden i gymnasiet är krävande. Du måste vara beredd på att själv planera och ta ansvar för dina studier och du måste vara engagerad för att nå bra resultat. Välj därför ett program som du känner att du kommer att trivas med de tre närmaste åren. Så lovar CyberGymnasiet att göra dig så bra som bara du kan bli.

Välkommen till CyberGymnasiet Odenplan!

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Cybergymnasiet Stockholm

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
2 Hur är skolan? 2013-06-16   Annie Jag har hört mycket dåligt om skolan, och jag har lite panik inför hösten då jag antagligen kommer börja där. Hur är skolan, är det lätt att få vänner? Jag kommer gå Humanistiska inr kultur så...
Sida:
1


Cybergymnasiet Stockholm
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin