Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Construction College Västerås

Design & construction College i Västerås

Hos DCC gör vakna människor verklighet av sina drömmar

Vad drömmer du om?

Kreativitet, glädje och skapande är tre ord som DCC jobbar efter och ser som grunden till all utveckling. I ett föränderligt samhälle gäller det att få med dig kunskap som håller, på DCC kommer du få så god hjälp som möjligt får att uppnå det. DCC vill ta dig ett steg närmare dina drömmar och erbjuder dig därför möjligheten att under din studietid jobba med projekt och praktisera på olika lokala företag. Design och konstruktion är vad som är gemensamt för alla samarbetspartners för DCC.

DCC Västerås

På DCC Västerås får du bästa möjliga förutsättningar för att utvecklas i den riktning som passar dig. Västerås är startpunkten för två av Sveriges mest framgångsrika företag, ICA och H&M. Under ditt tredje och sista år på DCC får du själv chansen att testa dina entreprenöriella förmågar i form av ett eget UF-företag. Allt du gör och lär dig på DCC har en förankring i verkligheten utanför skolan! Skolans lokaler är nyrenoverade med en spännande design. På DCC Västerås kan du välja mellan program inom arkitektur, design, mode och konstruktion. Du kan även läsa Introduktionsprogrammet FOKUS.

DCC Västerås har beslutat att inte ta in nya elever till hösten. Anledningen till detta beslut är att vi har haft för få sökande. Med så få elever kan vi på längre sikt inte fortsätta bedriva en kvalitativ utbildning eller utveckla verksamheten som vi önskat.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Design & Construction College i Västerås

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 info om tekniklinjen 2009-09-10   ronja bedoire Hej , jag är en tjej på 15 år som ska välja gymnasium till jul. Så jag undrar, hur höga är intagningspoängen i år på tekniklinjen? jag är väldigt intreserad av erat sätt att arbeta på , verkar...
0 Får man jobb efter utbildningen? 2009-01-22   denise hej, jag undrar vad man kan bli efter utbildningen om man måste plugga vidare eller om man får jobb direkt efter, jag funderar på design.
Sida:
1


Design & Construction College i Västerås
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin