Christian 4:s gymnasium

Harmoni, teori och kreativitet på Christian 4:s gymnasium

Christian 4:s Gymnasium är en skola med kreativ prägel i harmoni med en god teoretisk utbildning.

Christian 4:s gymnasium ligger centralt i Kristianstad. Skolan har moderna men anrika lokaler samt väl uppdaterad och ändamålsenlig teknisk utrustning. Det är mycket hög trivsel på skolan och som elev är du med och påverkar det som händer på skolan och i din klass. Det finns en aktiv elevkår som hjälper till att driva skolan framåt.

Christian 4:s Gymnasium är en skola för dig som vill utvecklas i kreativitet, tolerans, och problemlösning i god lärmiljö.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Christian 4:s gymnasium

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
5 Fotolinje? 2010-09-15   Elia Hejsan! Jag heter Elia och bor för tillfället i Uppsala där jag har börjat 9:an i en skola som heter "Kunskapsskolan".Jag o min familj ska flytta ner till Kristianstad v...
0 öppet hus 2009-09-23   gösta thioub hejsan jag heter Gösta och älskar musik och fick höra at ni har en fantastisk musik utbildning av en av mina lärare. och jag tänkte fråga när ni har öppet hus för jag tänkte kolla in skolan oc...
0 hej, 2008-10-07   hanna englund Hej, jag går i 9:an på göingeskolan i Broby. Jag hade tänkt att jag skulle söka till mediaprogramethär på C4 & undrar hur många poäng man behöver ha? MVH, Hanna .
Visar 1-3 av 3 inlägg


Christian 4:s gymnasium
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information