Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Burgårdens utbildningscentrum

Burgårdens gymnasium - där yrkesdrömmar blir verklighet

På Burgården utbildar vi dig för verkligheten. Vi har yrkesprogram, högskoleförberedande program och introduktionsprogram. Våra yrkesprogram ger grundläggande högskolebehörighet. Här rör sig framtidens frisörer, hår- och makeupstylister, barberare och fashion designers tillsammans med samhällsvetare, undersköterskor, barnskötare, stödassistenter, naturvetare och djurvårdare. Vi jobbar med öppet sinne, stort hjärta och yrkesstolthet som smittar.

På Burgården blir yrkesdrömmar blir verklighet!

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Burgårdens gymnasium

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Kopia på slutbetyg 2017-10-21   Johanna Hej! Jag tog studenten på Burgården 2007. Nu ska jag söka en utbildning och behöver en kopia på mina slutbetyg som jag tyvärr förlorat efter ett par flyttar. Jag har testat att få tag i dem på...
0 Poäng? 2013-10-28   Anna Vad behöver man ungefär för betygspoäng för att komma in på linjen naturbruk på burgården?
0 Annan stad 2010-01-05   Anonym Har man lika stor chans att komma in på turismgymnasiet om man kommer från en annan stad än Göteborg?
1 öppet hus 2009-11-11   Elin Hejsan! Jag undrar när ni har öppet hus, dag och tid?
0 Naturbruksprogrammet 2009-01-03   Timea Hej Det är en mamma till en 15 åring dotter undrar. Tjejen vill läsa naturbruksprogrammmet, vill jobba med djur, men förmodligen hon gar dyslexi/dyskalkyli...finns möjlighet för henne läsa ...
Sida:
1


Burgårdens gymnasium
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin