Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Bruksgymnasiet/Gimo utb.centr.

Bruksgymnasiet – vi lyckas tillsammans!

Vårt mål är att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas med dina studier, utveckla dig själv och förbereda dig inför framtiden.  Vi har skickliga, engagerade lärare och ett starkt elevhälsoteam som hjälper dig att nå dina mål – varje dag!

Gymnasieutbildning med hög kvalitet

Med ett stort utbud av program och kurser, hög lärartäthet och samarbete med näringsliv och högskola får du möjlighet att utveckla dig själv och förbereda dig inför kommande arbetsliv och studier. Du får tillgång till utvecklande praktikplatser där du kan skapa kontakter för framtiden. För att skapa en god studiemiljö undervisar vi i både stora och små grupper så du kan träffa nya kamrater och få mycket tid med dina lärare. Vi har resurstid på schemat där det finns tid för grupparbete, läxläsning eller extra hjälp så du kan nå högre mål.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Bruksgymnasiet

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 It, data, pgogrammerare eller liknande? 2012-09-14   Mery Hej! Finns det någon linje på Gimo gymnasiet som innehåller It, data, programmering eller liknande? Mvh Mery
1 Idrottsprogram 2009-11-09   jallePlayer Hej, Vill kolla om BG kan erbjuda grundutbildning i ämnet idrott. Fokus f.n. ligger på grenarna fotboll, ishockey och fri idrott. Tacksam för svar. Ha det gött, jalleP
1 frisörprogrammet på Bruksgymnasiet? 2009-05-05   S tänkte höra om frisör finns att söka på bruksgymnasiet?
Sida:
1


Bruksgymnasiet
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin