Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Björkö fria gymnasium

S:t Lars gymnasium är en kommunal gymnasieskola, i det mindre formatet, centralt belägen mitt i Linköping. Våra unika lokaler och de goda relationerna mellan både elever och personal möjliggör en kamratlig och kreativ atmosfär. Det är en trygg miljö där alla kan vara sig själva och våga utvecklas.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om S:t Lars gymnasium

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
1 Program? 2018-08-25   Alfie Röschmann Hejhej, Alfie här. Jag har börjat åttan, men tänker redan på gymnasiet. Jag trivs inte i staden jag bor i nu, har väldigt svårt för personerna som bor här då jag bor i en liten stad där man ha...
0 musik 2011-12-14   pershang hej jag undrar om man går i här skolan är det inte svårt och komma in ? och om jag väljer Estetiska pogram har jag möjlighet att få jobb efter gym.. ?
Sida:
1


S:t Lars gymnasium
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin