Artur Lundkvists Utbildningscentrum

Artur Lundkvist Utbildningscentrum i Perstorp

På Artur Lundkvist Utbildningscentrum i Perstorp kan du läsa Introduktionsprogram som ger dig behörighet till något av de nationella programmen på gymnasiet. För elever som saknar tillräckliga kunskaper i svenska finns också språkundervisning.

Artur Lundkvist Utbildningscentrum är en liten skola med trevlig stämning. Undervisningsformen är flexibel och du får en utbildning anpassad efter dina förutsättningar och behov.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Artur Lundkvists Utbildningscentrum (ej aktiv)

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 engelska 2010-10-31   marita jag behöver träna upp mi engelska. det är 35 år sen jag gick ut grundskolan, skulle verkligen vilja träna min engelska. har vänner i amerika, förstår ...
Visar 1-1 av 1 inlägg


Artur Lundkvists Utbildningscentrum (ej aktiv)
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information