Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Ale gymnasium

Utbildar elever för framtiden

Ale gymnasium erbjuder en kreativ miljö där alla trivs och där din framtid sätts i fokus. Ale gymnasium står för nytänkande undervisning. Ale gymnasium har tre begrepp som ska prägla verksamheten. Nytänkande, ansvar och upplevelser.

Nytänkande

Ale gymnasium ger dig en utbildning för framtiden. Ale gymnasium utmanar dig att utveckla dina förmågor och att reflektera över det du lär dig.

Ansvar

Målet för undervisningen på Ale gymnasium är att alla elever kan och ska lyckas oavsett förutsättningar. Ale gymnasium fokuserar på att höja alla elevers kunskapsresultat. Ale gymnasium ansvarar också för att du undervisas i lokaler som är anpassade efter kursernas behov och att skolan är långsiktiga i sitt arbete.

Upplevelser

Verklighetsförankring är en naturlig del av skolarbetet. Att arbeta med uppgifter i skolan där du fått ett uppdrag av ett företag i närheten, är lärande som motiverar. I skolan händer det alltid något utöver det vanliga. Det kan vara musik och teater på några av skolans scener.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Ale gymnasium

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Internat på Ale gymnasium? 2009-05-05   Louise Hej, vad krävs det för poäng för att komma in på detta fina gymnasium? är detta ett internat? hade tänkt gå SP här:)
Sida:
1


Ale gymnasium
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin