Webbinarier Skolor T-Ö

Missade du Digitala gymnasiemässan på gymnasium.se den 19-21 november? Här hittar du de skolor som medverkade på den Digitala gymnasiemässan. Du kan antingen kontakta skolan för att veta mer om dem, eller se inspelningar från de webbinarier som hölls under mässan.
Inspelningarna är tillgängliga till och med den 23 december 2020.

Snabbmeny

Skolorna är listade i bokstavsordning, Klicka på länkarna nedan för att komma till respektive intervall.

Skolor T-Ö

Täby yrkesgymnasium

Välkommen till Täby yrkesgymnasium!

Teknik & Service Gymnasiet

Rektor visar runt i Teknik och Servicegymnasiets lokaler.

Torekällgymnasiet

Välkommen till Torekällgymnasiet!

Tycho Braheskolan

Här presenterar jag, rektor Anette Lilja, våra två högskoleförberedande program, NA & TE. Jag berättar om vad utbildningarna handlar om, vad vi kan erbjuda dig och vilka möjligheter du som elev har här hos oss.

Upplands-Brogymnasiet

Presentation av skolan och hur det är att vara elev på Upplands-Brogymnasiet.

Vackstanäsgymnasiet

Gå en digital rundvandring med rektor Stefan. Välkommen!

Värmdö Tekniska Gymnasium

Välkommen till en dag på VTG.

Väsby Yrkesgymnasium

Välkommen till Väsby Yrkesgymnasium!

Västerås Citygymnasium

Kom och kika in hur vi har det!

Västerås idrottsgymnasium

Välkommen till Västerås idrottsgymnasium!

Västmanland naturbruksgymnasium

Välkommen till Västmanland naturbruksgymnasium (Ösby).

Vreta Utbildningscentrum

EN GYMNASIEUTBILDNING FÖR DIG SOM VILL JOBBA MED VÄXTER OCH DJUR I LANTBRUKET. Vill du arbeta på ett lantbruksföretag i framtiden? Då har vi utbildningen för dig.

Widerströmska Gymnasiet)

Widerströmska gymnasiets rektor Mona Lifwergren berättar bland annat om våra utbildningar, skolans lokaler, life-science-inriktningen, elevhälsoteamet, hur vi arbetar med uppföljning av elevernas studier och hur eleverna.

WorldSkills Sweden (DinTalang)

Jonna Mjörnell-jobba som undersköterska.

Young Business Creatives (YBC)

Det här är ett webinar med YBC-eleven Tyra Hagéus, läraren Linda Klaesson och rektor Oskar Sjögren som samtalar om YBC. Vad är det för skola och hur är det att vara elev på YBC.

Åva Gymnasium

Välkommen till Öppet hus den 25 november kl. 17-20.

Öknaskolan

Vi är stolta över den bredd som vår skola erbjuder dig som elev! Vår rektor Martina berättar om utbildningen, miljöerna och möjligheterna som finns på Öknaskolan.

Var du på mässan och vill ta del av vår utvärdering? Som tar för att du deltar har du möjlighet att vinna fyra stycken biobiljetter! Gå till undersökningen här!

Gå till startsidan

Senast uppdaterad: 25 nov 2020