Webbinarier: Skolor G-K

Missade du Digitala gymnasiemässan på gymnasium.se den 19-21 november? Här hittar du de skolor som medverkade på den Digitala gymnasiemässan. Du kan antingen kontakta skolan för att veta mer om dem, eller se inspelningar från de webbinarier som hölls under mässan.
Inspelningarna är tillgängliga till och med den 23 december 2020.

Snabbmeny

Skolorna är listade i bokstavsordning, Klicka på länkarna nedan för att komma till respektive intervall.

Skolor G-K

Globala gymnasiet

Eleverna berättar om arbetssättet, lärarna, stämningen och varför Globala passar dem.

Grillska Gymnasiet Kungsholmen

Här får du en kort introduktion till vår inriktning på ekonomiprogrammet - social economy. Utbildningen väcker frågor kring hur framtidens ekonomi, där praktiska uppgifter blandas med ekonomiska teorier och studier kring social, ekonomisk och ekologisk hållbar utveckling.

Grillska Gymnasiet Stockholm

Rektor Åsa hälsar dig Välkommen till Grillska Gymnasiet i Stockholm

Grillska Gymnasiet Västerås

Här finner du en kort information om skolan och våra program med rektor Ewa Ekström och biträdande rektor Jim Granberg. Rektor Ewa Ekström finns tillgänglig i chatten om du har några frågor till henne.

Gustavsbergs Gymnasium

Vi är en kreativ, kommunal skola som sätter dig och din kunskapsutveckling i centrum. För oss är det viktigt att utbildningen är på riktigt och vi är måna om samarbetet med företag och övriga samhället för att ligga så nära det kommande arbetslivet vi kan.

Hagagymnasiet

I filmen berättar elever och lärare om Hagagymnasiet, hur det är att gå där och vilka program som finns på Hagagymnasiet.

Haganässkolan

Haganässkolan bjuder på många intressanta och spännande möten. Skolan ligger i Älmhult i Småland, alldeles nära gränsen till Skåne. Hos oss finns många olika utbildningar – både högskoleförberedande och yrkesprogram, introduktionsprogram, IB-program, SFI, vuxenutbildningar och gymnasiesärskola.

Himmelstalund

Här kan du se ett smakprov från en av våra underbara utbildningar. Vi har korta filmer för alla studievägar, dem ger en inblick i skolan och utbildningen. Varmt välkomna till oss!

INIT College

Varför välja INIT College?Rektor redovisar 8 tunga skäl att välja INIT College i gymnasievalet.Varför välja INIT College?Rektor redovisar 8 tunga skäl att välja INIT College i gymnasievalet.

Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm

Welcome words from our Principal Dr. Heimeier.

JENSEN gymnasium

Hör Skolchef Sara Taflin berätta om JENSEN gymnasium.

JENSEN gymnasium Västerås

Här kan du se en film om JENSEN gymnasium Västerås.

Klara Teoretiska Gymnasium i Västerås

KLARA Västerås startar hösten 2021!

Kopparlundsgymnasiet

En intervju med Erik.

Kungliga Svenska balettskolan

Anmälan för att ansöka till den yrkesförberedande dansarutbildningen i grundskolan åk 4-9 och yrkesdansarutbildning inom gymnasieskolans yrkesprogram är nu öppen.

Kungsgårdsgymnasiet

I filmen berättar rektor Jenny Westberg om skolan och de program som Kungsgårdsgymnasiet erbjuder. Du får också möta lärare och elever.

Kungsholmens Västra Gymnasium

Våra rektorer presenterar gymnasiet! Kungsholmens västra gymnasium är en centralt belägen plats för kunskap vetenskap och gemenskap.

Kungstensgymnasiet

Följ med på en rundtur i Kungstensgymnasiets fina lokaler. I filmen berättar vår rektor Karin Lennermark om skolan, våra utbildningar och vår vision.

Kunskapsgymnasiet Globen

Rektor Kajsa Rehnman berättar hur det är att gå på Kunskapsgymnasiet Globen.

Kunskapsgymnasiet Liljeholmen

Rektor Ingela Gillner berättar hur det är att gå på Kunskapsgymnasiet Liljeholmen.

Kunskapsgymnasiet Uppsala

Rektor Maria Szabo berättar hur det är att gå på Kunskapsgymnasiet Uppsala.

Var du på mässan och vill ta del av vår utvärdering? Som tar för att du deltar har du möjlighet att vinna fyra stycken biobiljetter! Gå till undersökningen här!

Fortsätt till skolor L-S

Senast uppdaterad: 25 nov 2020