Webbinarier: Skolor D-F

Missade du Digitala gymnasiemässan på gymnasium.se den 19-21 november? Här hittar du de skolor som medverkade på den Digitala gymnasiemässan. Du kan antingen kontakta skolan för att veta mer om dem, eller se inspelningar från de webbinarier som hölls under mässan.
Inspelningarna är tillgängliga till och med den 23 december 2020.

Snabbmeny

Skolorna är listade i bokstavsordning, Klicka på länkarna nedan för att komma till respektive intervall.

Skolor D-F

Dansgymnasiet

Titta på ett tidigare inspelat digitalt öppet hus med skolans f.d. rektor. Vi visar lokalerna, svarar på vanliga frågor mm.

De Geergymnasiet

I filmen berättar rektorer på De Geergymnasiet om skolan och alla program som finns på skolan.

Designgymnasiet

Designgymnasiet - för dig med designdrömmar.

Didaktus

Didaktus - För att varje människa behövs.

Dille Gård Naturbruksgymnasium

Häng med på öppet hus! Andreas går en rundvandring på Dille gård där det blir intervjuer och besök hos gymnasieprofilerna.

Distra Gymnasium i Stockholm

Distra är fantastiska. I detta klipp berättar vi om hur och varför vi har så bra söktryck.

Djurgymnasiet Stockholm

Här presenterar rektor Emma och biträdande rektor Klara allmän information om Djurgymnasiet.

Drottning Blankas Gymnasieskola

Drottning Blankas Gymnasieskola Nacka

Allt om DBGY Nacka på 5 minuter!

Drottning Blankas Gymnasieskola Stockholm Kungsholmen

DBGY Stockholm Kungsholmen på 5 minuter!

Drottning Blankas Gymnasieskola Stockholm Södra

Allt om DBGY Stockholm Södra på 5 minuter!

Ebersteinska gymnasiet

I filmen berättar elever, lärare och rektor på Ebersteinska gymnasiet om skolan, programmen och hur det är att gå på skolan.

Edströmska gymnasiet

Våra rektorer Jocke, Angela och Christian berättar om våra tre yrkesprogram och lite allmänt om hur skolan fungerar i vardagen.

Europaskolan Strängnäs

Elevfilm: Europaskolan Strängnäs

ForshagaAkademin

Lyssna på information om våra program: Sportfiske, Äventyrsturism, Naturguide & Vildmarkskock, Hundsport och Viltvård. Elever och personal berättar om sina bästa upplevelser och om hur det är att gå på programmet. Klicka på de blå tiderna på respektive program i beskrivningen under filmen.

Framtidsgymnasiet

El & Energiprogrammet på Framtidsgymnasiet

Fryshuset

Webinar Digitala Gymnasiemässan 2020 - Fryshuset Gymnasium

Fuglesang Rymdgymnasium

En sammanfattning av de aktiviteter Fuglesang Space Center gjort under Rymdåret 2019 med bistånd från alla partner, speciellt Sveriges Ingenjörer.

Var du på mässan och vill ta del av vår utvärdering? Som tar för att du deltar har du möjlighet att vinna fyra stycken biobiljetter! Gå till undersökningen här!

Fortsätt till skolor G-K

Senast uppdaterad: 25 nov 2020