Digitala gymnasiemässan

Webbinarier från Digitala gymnasiemässan 19-21 nov 2020

Missade du Digitala gymnasiemässan på gymnasium.se den 19-21 november? Här hittar du de skolor som medverkade på den Digitala gymnasiemässan. Du kan antingen kontakta skolan för att veta mer om dem, eller se inspelningar från de webinars som hölls under mässan.
Inspelningarna är tillgängliga till och med den 23 december 2020.

Snabbmeny

Skolorna är listade i bokstavsordning, Klicka på länkarna nedan för att komma till respektive intervall.

Skolor A-C

Amerikanska gymnasiet

Genomgång av Amerikanska Gymnasiet. Kultur, värderingar och våra program. Frågor och svar med mera.

Apelrydskolan

Apelrydsskolans program.

Arlandagymnasiet

Här får du som blivande elev och vårdnadshavare information som är bra att veta om Arlandagymnasiet

Bergstrands gymnasium

Bergstrands gymnasium informationsvideo.

Blackebergs gymnasium

Följ med och träffa elever som går på Blackebergs gymnasium. De berättar varför de valde Blackebergs gymnasium och just sitt program. Välkommen in!

Bollerups Naturbruksgymnasium

Välkommen till Bollerup! Vi visar en film om våra 5 olika utbildningar - på Häst och Lantbruk. Ställ gärna frågor om våra utbildningar via vår chatt.

Bråvallagymnasiet

I filmen berättar rektor Jörgen Strömberg om Bråvallagymnasiet och program som skolan erbjuder.

Bromma Gymnasium

Rektor hälsar dig välkommen till vår monter och till vår skola.

Carlforsska gymnasiet

Informationsfilm om Carlforsska gymnasiet.

Carlforsskas Ekonomi- och Handelsskola

Elever och lärare diskuterar Carlforsska Ekonomi- och Handelsskola i Webinarieform.

Carlforsskas introduktionsprogram

Film om individuellt alternativ, Wegas.

Consensum Lund

Vår rektor Annika berättar om skolan!

Curt Nicolin Gymnasiet

CNG - Rundtur.

Cybergymnasiet Malmö

CyberGymnasiet Malmö rundvandring i skolan 2020

Var du på mässan och vill ta del av vår utvärdering? Som tar för att du deltar har du möjlighet att vinna fyra stycken biobiljetter! Gå till undersökningen här!

Fortsätt till skolor D-F

Senast uppdaterad: 25 nov 2020