Visa gymnasium.se som: Mobil

Vårens Digitala omvalsmässa 2021

I april och maj är det dags för omval till gymnasiet. Vi på gymnasium.se vill hjälpa dig som blivande gymnasieelev att hitta ditt drömgymnasium och bjuder därför in till Digitala omvalsmässan den 15 april!

Under Digitala omvalsmässan får du möjlighet att lära dig mer om utställande skolor - du kan chatta med både lärare och elever, ta del av skolornas webbinarium om sina program, ladda ner digitala broschyrer och boka in enskilda möten bland mycket annat. 

Varför anordnar gymnasium.se en Digitala omvalsmässa?

Enligt undersökningar som gymnasium.se har genomfört visar det sig att öppet hus är det populäraste sättet att tillgodogöra sig information inför gymnasievalet för blivande elever. Många skolor bjuder nu in till sina egna digitala öppet hus, men genom att samordna en digital mässa vill vi hjälpa elever att enkelt besöka flera skolor online, samtidigt som vi förser gymnasieskolorna med besökare. 

När? 

Den 15 april kl. 09.00-18.00

Var? 

På gymnasium.se 

Pris?

Gratis!

Hur fungerar den Digitala omvalsmässan?

Mässan är uppbyggd i en virtuell plattform i 3D-format. Du kan enkelt klicka dig runt i mässan och besöka olika mässhallar och utställarnas montrar. Medverkande skolor erbjuder en eller flera av följande i sin monter: 

  • Möjlighet till chatt med skolans lärare, elever, rektor eller annan personal
  • Videos som ger dig en bättre bild av skolan
  • Bilder 
  • Broschyrer om skolan och deras program

I en virtuell föreläsningssal kan du även ta del av skolornas webbinarium om sina program. Skolorna kan välja mellan att ha ett förinspelat webbinarium eller live-sändning. 

Vill du få en påminnelse? Klicka på knappen nedan och ange din mejladress så får du påminnelser om mässan! 

Påminn mig!

Senast uppdaterad: 23 feb 2021