Visa gymnasium.se som: Mobil

Digitala gymnasiemässan Malmö 2020

Ska du söka gymnasieutbildning i Malmö, Skurup, Svedala, Trelleborg eller Vellinge? Den 5-7 november kan du besöka Malmös digitala gymnasiemässa och träffa gymnasieskolor live!

På Malmös digitala gymnasiemässa får du som letar utbildning möjlighet att få mer information om olika gymnsieskolor i Malmö med omnejd. Du kan besöka gymnasieskolornas digitala montrar där du kan titta på presentationsfilmer, se vilka program skolan erbjuder samt ladda ner poängplaner och broschyrer. Du har även möjlighet att ställa frågor till skolorna via en chatt, eller boka in ett enskilt möte med en skola. 

I den digitala gymnasiemässans lobby finns också Gymnasieantagningen i Malmö som kan svara på frågor om utbildningar, viktiga datum och meritvärden. Här kan du även boka tid för att lyssna på webbinarier. 

Mässan är nu över - tack till alla er som deltog! Fram till den 19 november kan du besöka mässan som nu är obemannad och hitta information om de skolor som medverkade. Du kan inte längre chatta eller boka samtal, men det går bra att lämna intresseanmälan till skolan för att komma i kontakt med dem.

Till Malmös digitala gymnasiemässa!


Medverkande gymnasieskolor

Senast uppdaterad: 16 nov 2020