COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig! ⭐

Höstens Digitala gymnasiemässa

Vi följer upp succén med vårens Digitala gymnasiemässa och ger er nu möjligheten att besöka höstens stora digitala event för blivande gymnasieelever! Den 19-21 november kan du träffa gymnasieskolor live på gymnasium.se!

På den Digitala gymnasiemässan får du som letar utbildning möjlighet att få mer information om olika skolor samt ta del av föreläsningar online. Samtidigt har du även möjlighet att ställa dina frågor via chatt eller i enskilda samtal med gymnasieskolor som kommer finnas på plats under hela mässdagen. Den här gången slår vi oss samman med Sveriges största gymnasiemässa: Stockholmsmässan. Tillsammans erbjuder vi en oförglömlig virtuell mässupplevelse för högstadieelever över hela Sverige!

Jag vill bli påmind!

• Datum: 19-21 november
  • Tid: Tors 19 nov: 8.30-17
    Fre 20 nov: 8.30-17
    Lör 21 nov: 9.00-16
  • Plats: gymnasium.se
  • Pris: gratis!

De medverkande gymnasieskolorna som är anmälda hittills* är:

*Vi uppdaterar kontinuerligt listan med medverkande skolor.

Senast uppdaterad: 21 okt 2020